Çocuk merkezlidir. Esnektir. Sarmaldır. Dengelidir. Oyun temellidir. Keşfederek öğrenme esastır. Yaratıcılığın geliştirilmesi ön plandadır. Günlük yaşam deneyimlerinin kullanılması teşvik edilir. Konular amaç değil araçtır. Öğrenme merkezlerine önem verilir. Kültürel ve evrensel değerler dikkate alınır. Değerlendirme süreci çok yönlüdür. Rehberlik hizmetlerine önem verilir. Çoklu Zeka Kuramı ile etkin öğrenme sağlanır.
ANA DERSLERİMİZ
Matematik Kavramlar Çizgiler Türkçe Dil Etkinliği İngilizce Dikkat Geliştirme Akıl Oyunları
ÇOKLU ZEKA KURAMINI NASIL UYGULUYORUZ?
Dil bilim (Okuma, yazma, konuşma ve dinleme) Mekansal ve Görsel (Görselleştirme, yapboz, harita okuma, hayal kurma) Mantıksal ve Matematiksel (Sayısallaştırma, eleştirel düşünme, araştırma) Müzikal (Ritimsel yetenek, müzik dinleme, şarkı söyleme, müzik aleti çalma) Sosyal Etkileşim ( grup etkileşimleri, sosyalleşme, paylaşma) Kişisel Farkındalık (İçsel etkileşim, düşünme,nedenleme) Doğa Bilimciliği (Keşfetme, deney yapma, bitki ve hayvan besleme,yetiştirme) Vücut Hareketleri (Fiziksel faaliyetler, rol yapma)
YARDIMCI DERSLERİMİZ
Satranç Drama Dans-Jimnastik-Yoga Sportif Faaliyetler Sanat ve Müzik Faaliyetleri Yazı Yazmaya Hazırlık Çember Zamanları Hikaye Göster – Anlat Meslekler Fen ve Doğa